MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem



Knedliki – niemal do każdego dania

Knedliki to zasadniczo nadziewane kluski z ziemniaków lub bułki, często podawane w formie plastrów jako dodatek do dań głównych i pobocznych.

Knedliki pasują prawie do wszystkiego, od zup, przez drugie, do deserów. Knedliki podaje się także na słodko, z owocami (truskawki, śliwki, morele), z polewą czekoladową lub maślaną, bitą śmietanę lub cynamonem.

Czego spróbować na wakacjach w Czechach? 17 najpyszniejszych dań, słodkości, piw i innych trunków, które uprzyjemnią wam wypoczynek

Zobacz również

Powiat lęborski nadal bez nowego starosty. Ponownie zdecydował nieważny głos

Powiat lęborski nadal bez nowego starosty. Ponownie zdecydował nieważny głos

Wypadek z udziałem busa, jedna osoba ranna

Wypadek z udziałem busa, jedna osoba ranna

Polecamy

Tygodniowy przegląd prasy w Sobótce, (12.05-18.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Sobótce, (12.05-18.05.2024)

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało